ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοίγει η συζήτηση για το πλάνο της νέας σεζόν

Οι Δώνης και Νταμπίζας θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες με τον Γιάννη Αλαφούζο για το πλάνο της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ανοίγει η συζήτηση για το πλάνο της νέας σεζόν

Το πλάνο της επόμενης χρονιάς απασχολεί πλέον τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Παναθηναϊκός περιμένει ουσιαστικά ένα ματς (με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ) για να ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις και ως εκ τούτου, οι Δώνης και Νταμπίζας έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Αυτό που απομένει είναι να τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος. Κάτι που αναμένεται να γίνει λίαν συντόμως, ίσως και εντός Μεγάλης Εβδομάδας, με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να συναντούνται με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στο ραντεβού μεταξύ διοίκησης και Δώνη – Νταμπίζα θα τεθούν προς συζήτηση θέματα όπως το διαθέσιμο μπάτζετ που θα δοθεί για τις μεταγραφές, το πόσες κινήσεις θα γίνουν αλλά και αντίστοιχα, οι αποχωρήσεις που πρέπει να λάβουν χώρα, με το τριφύλλι να προσπαθεί να απαλλαγεί από “βαριά” συμβόλαια παικτών οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η πιθανότητα πώλησης παίκτη από το υπάρχον ρόστερ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...