ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα για το μέλλον του: “Υπάρχουν σκέψεις”

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν δίστασε να μιλήσει για το μέλλον του στην ομάδα, μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ινσούα για το μέλλον του:

Ο Εμάνουελ Ινσούα είπε τα εξής στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: «Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε δικαιολογίες. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται, δεν μπορέσαμε να δείξουμε βελτίωση. Κάναμε τα ίδια λάθη, δεχτήκαμε δύο γκολ από κόρνερ. Μένει ένα ματς να τελειώσει το Πρωτάθλημα κι από εκεί και πέρα να ανασυνταχθούμε».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι όμορφα και άνετα εδώ. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, θα το σεβαστώ. Υπάρχουν σκέψεις, ίσως κάποιες βαθιές, αλλά για μένα πάντα το σημαντικότερο είναι το τι είναι καλό για μένα και για τον Παναθηναϊκό. Θα σεβαστώ το συμβόλαιό μου θα μείνω εδώ, γιατί περνάω καλά. Οι μάνατζερ έρχονται λένε τις απόψεις τους, αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι πως περνάω καλά στον Παναθηναϊκό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.