ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: “Δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες για τον Καλάθη…”

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το αυριανό Game 3 στο ΟΑΚΑ και εξέφρασε την άποψή του για τη διαθεσιμότητα του Καλάθη.

Ο Νικ Καλάθης δεν κατόρθωσε να βγάλει το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης, αποχωρώντας λόγω ενοχλήσεων στην κνήμη. Πάντως, ο Πάμπλο Λάσο δεν πιστεύει τις… ιστορίες περί απουσίας του, όπως ανέφερε ενόψει του Game 3 στο ΟΑΚΑ.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αλλοίωση αποτελέσματος”
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αλλοίωση αποτελέσματος” 17.505 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ενδεχόμενο απουσίας του Καλάθη: «Ανησυχώ περισσότερο για την ομάδα μου παρά για τον Παναθηναϊκό γιατί δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες. Στο πρώτο ματς λεγόταν πως δεν θα παίξει ο Γκιστ και έπαιξε, ενώ τώρα ότι ο Καλάθης δεν θα αγωνιστεί, αλλά θα παίξει. Πρέπει να σκέφτομαι τη δική μου ομάδα και αυτό με απασχολεί», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ» τόνισε αρχικά και προσέθεσε για το ματς και την ατμόσφαιρα.

Για το πως περιμένει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός: «Περιμένω να αντιμετωπίσουμε πάντα τον καλύτερο δυνατό Παναθηναϊκό. Έχουμε κάνει κάποια λάθη στα δύο πρώτα ματς και υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε. Κλειδί είναι η υπομονή στην επίθεση και να διαβάζουμε καλά κάθε κατάσταση. Έχουν γίνει δύο σκληρά ματς.

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Όποιος ξέρει πώς είναι στην έδρα του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να είναι στα playoffs για τέτοια ατμόσφαιρα. Είμαι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά μπροστά στο κοινό της. Ο κόσμος πάντα επηρεάζει σε αυτό. Γι’ αυτό όμως από την αρχή της σεζόν λέμε ότι έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι, τόσο λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού, όσο και λόγω της ατμόσφαιρας. Όμως στο τέλος της ημέρας θα είναι πέντε εναντίον πέντε στο παρκέ».

Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Πιτσίλκα και για την διαιτησία του ντέρμπι (Pic)
Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Πιτσίλκα και για την διαιτησία του ντέρμπι (Pic) 13.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close