ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιμένουν στις ΗΠΑ: “Σας δίνω τρία ονόματα, ο Πιτίνο είναι το Νο1” (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και στους πάγκους του NCAA, σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο.

Επιμένουν στις ΗΠΑ:

O Ρικ Πιτίνο και η πορεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Τζεφ Γκούντμαν χρίζει τον 66χρονο κόουτς ως ένα από τα φαβορί για να βρεθεί σε πάγκο ομάδας του NCAA από την επόμενη σεζόν.

Ο Γκούντμαν είπε χαρακτηριστικά:

«Θα σας δώσω τρία ονόματα για την επόμενη χρονιά. Ο Ρικ Πιτίνο είναι το Νο1. Οσο η έρευνα για το Λούιβιλ που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν κλείνει, θα προσληφθεί την επόμενη σεζόν στο κολεγιακό μπάσκετ. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό»

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/Stadium/status/1120416986729598976

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.