ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Χατζηβρέττας: “Ευχαριστώ για όλες τις μεγάλες στιγμές που περάσαμε μαζί” (pics)

Ο Νίκος Χατζηβρέττας βραβεύτηκε στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός - Ρεάλ και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις στιγμές που έζησε φορώντας την πράσινη φανέλα.

Χατζηβρέττας:

Ο Νίκος Χατζηβρέττας τιμήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφορά του στην ομάδα. Στην ανάπαυλα του χθεσινού ματς με τη Ρεάλ, ο παλαίμαχος παίκτης βραβεύτηκε από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στη συνέχεια δήλωσε τα εξής:

«Ο κόσμος πάντα αγκάλιαζε και θα αγκαλιάζει αυτή την ομάδα. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήταν πάντα δίπλα στους παίκτες σε κάθε στιγμή. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, αλλά και τους προπονητές για τις μεγάλες στιγμές, που περάσαμε μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.