ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντί να ζητήσουν «συγγνώμη», κατηγορούν τον Ουζουνίδη που κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε πολλά στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, αλλά για μια ακόμη φορά τα… μπέρδεψε.

Αντί να ζητήσουν «συγγνώμη», κατηγορούν τον Ουζουνίδη που κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε πολλά στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, αλλά για μια ακόμη φορά τα… μπέρδεψε.

Θα ήταν πιο φρόνιμο για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας αν θέλει έστω και την ύστατη στιγμή να προστατεύσει, επιτέλους, τη φήμη του, να ζητήσει μια συγγνώμη για όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια. Σαφώς και ο ίδιος δεν είναι μεγαλομέτοχος. Υπήρξε, όμως, πρόεδρος, διοικούσε και σε καμία περίπτωση δεν ήταν άμοιρος ευθυνών.

Αντί, λοιπόν, να κατηγορεί τον Ουζουνίδη, τον Διαμαντόπουλο και τον Τουμαζάτο, ανθρώπους που πάλεψαν με νύχια και με δόντια και που έδωσαν και την ψυχή τους για να μη διασυρθεί ο σύλλογος με όλα όσα εγκληματικά έγιναν από τη διοικητική ηγεσία, θα μπορούσε να κάνει μια αυτοκριτική.  Ρίχνει λάσπη στον Μαρίνο Ουζουνίδη που κράτησε όρθια μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα, με απλήρωτους παίκτες και εργαζόμενους, με εικόνα διάλυσης, σε συνθήκες πρωτόγνωρες για το κλαμπ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να μην αναφέρουμε τις… προσπάθειες και την πίεση για να πάει στον Ολυμπιακό ο Μολέδο (και όχι μόνο) με τη μορφή δανεισμού. Δυστυχώς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.