ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρόγκα: “Δεύτερη οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός”

Η Πένυ Ρόγκα μίλησε για την επιστροφή της ομάδας βόλεϊ γυναικών στην κατηγορία που ανήκει, χαρακτηρίζοντας τον Παναθηναϊκό ως δεύτερη οικογένειά της.

Ρόγκα:

Η Πένυ Ρόγκα, αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για τη φετινή προσπάθεια και την επιστροφή του τριφυλλιού στην πρώτη κατηγορία.

Αρχικά, νιώθω ευτυχισμένη γιατί πετύχαμε το στόχο μας. Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μια δύσκολη χρονιά που τελείωσε με λυτρωτικό τρόπο. Αισθάνομαι γεμάτη και περήφανη για την ομάδα μου, τις συμπαίκτριες μου, το staff και τον προπονητή, αλλά και για την άνοδο στην Α1, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Για την πορεία της φετινής σεζόν: “Η αλήθεια είναι ότι ένα πρωτάθλημα φυσικά το θέλει ο Παναθηναϊκός επειδή είναι μεγάλη ομάδα. Μπορεί ο αρχικός μας στόχος να ήταν να ανέβουμε σαν πρωταθλήτριες, αλλά από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει πως ακυρώνουμε την προσπάθεια που έγινε όλη τη χρονιά. Κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση, όπου και αυτή οδηγεί στην πρώτη κατηγορία. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη και θα ήμουν πανευτυχής εάν το πετυχαίναμε ως πρώτες. Αυτό όμως, δεν αναιρεί όσα έχω πει

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σεζόν κύλησε με πολλή δουλειά και πολλές ώρες προπόνησης ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, δηλαδή να “δέσει” η ομάδα και να υπάρξουν αυτοματισμοί. Είχαμε πάρα πολύ κούραση και πολύ άγχος, γιατί όταν έχεις δύο αρνητικά αποτελέσματα με έναν από τους δύο κύριους αντιπάλους σου, τότε αρχίζεις να φοβάσαι μια πιθανή αποτυχία. Το θέμα είναι ότι λειτουργήσαμε όπως έπρεπε, ήμασταν μια γροθιά και η δουλειά που κάναμε στο γήπεδο βγήκε στα δύο τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ, που ήταν και ουσιαστικά τα πιο σημαντικά”.

Για την Α1: “Θεωρώ ότι θα γίνουν πολλές μεταγραφικές κινήσεις την επόμενη χρονιά και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό. Έχουν ανέβει μεγάλες ομάδες στην Α1 και θα ήθελα να αγωνίζεται και η ΑΕΚ, καθώς είναι κρίμα που δε θα βρίσκεται εκεί του χρόνου. Πιστεύω πως θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια και αυτό θα είναι θετικό για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ”.

Για το αν έχει σκεφτεί το τέλος της καριέρας της: “Δεν έχω σκεφτεί πότε θα την ολοκληρώσω. Νιώθω ότι έχω αρκετά πράγματα να δώσω ακόμα. Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι ουσιαστικά δεύτερη οικογένειά μου. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, αλλά και πολύ δύσκολες που με έδεσαν με αυτή την ομάδα. Δεν το κρύβω όμως, ότι όταν αποφασίσω να σταματήσω θα ήθελα να είναι στον Παναθηναϊκό”.

Για τη σεζόν 2017-18: “Θα ήθελα να την ξεχάσω. Όλα πήγαν στραβά. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή τον Παναθηναϊκό να δω αν θα κατεβάσει ομάδα για να μπορέσω να είμαι στο ρόστερ του και να στηρίξω όποια προσπάθεια και αν γινόταν. Δυστυχώς, η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα μου είχε γίνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση από τον Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά αυτή η οικονομική δυσκολία με οδήγησε στο να βρω δουλειά, ώστε να εξασφαλίζω τα προς το ζην”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...