ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Καμία συμφωνία με Τεόντοσιτς”

Διάψευση για τη βόμβα - Τεόντοσιτς από επίσημα χείλη.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον ισχυρό άνδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, να έρχεται σε επαφή με τον Μίλος Τεόντοσιτς, συζητώντας το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΤΣΣΚΑ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Βατούτιν φρόντισε να διαψεύσει ότι υπήρξε κουβέντα για μπάσκετ μεταξύ εκείνου και του Σέρβου σταρ, τονίζοντας όμως ότι οι δυο τους τα είπαν.

Ο Βατούτιν είπε τα εξής:

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 84.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Πριν από μία εβδομάδα μίλησα με τον Μίλος, αλλά δεν συζητήσαμε για μπάσκετ. Μιλήσαμε για τα παιδιά και τις οικογένειές μας. Επομένως, οι φίλοι και οι εχθροί του Τεόντοσιτς μπορούν να ηρεμήσουν. Κανείς δεν έχει υπογράψει και δεν έχει συμφωνήσει σε τίποτα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.