ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιτούδης: “Φέρτε μας κι άλλους haters”

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε σε όσους δεν πίστεψαν στις δυνατότητες της ΤΣΣΚΑ.

Ιτούδης:

Περιχαρής ο Δημήτρης Ιτούδης για το δεύτερο συνεχόμενο μπρέικ της ΤΣΣΚΑ στην έδρα της Μπασκόνια, το οποίο έδωσε στους Ρώσους το εισιτήριο για το Final 4 της Βιτόρια.

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ είπε τα εξής μετά την πρόκριση της ομάδας του:

“Το κλειδί ήταν ότι η ομάδα μου είχε μεγάλο κίνητρο από τη στιγμή που φέτος σταμάτησαν να πιστεύουν σε εμάς. Οταν οι άνθρωποι μας κολακεύουν, λέγοντας ότι είμαστε οι καλύτεροι, το φαβορί, ότι είμαστε αήττητοι ή κάτι τέτοιο, έστω κι αν δουλεύω πάνω σ’ αυτό, μας γίνεται βίωμα και υποσυνείδητα θεωρούμε ότι είμαστε ανίκητοι.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως όταν όλοι σταμάτησαν να πιστεύουν σε εμάς, τότε αρχίσαμε να πιστεύουμε. Τότε είπαμε ότι θέλουμε να μας φέρουν περισσότερους αμφισβητίες, περισσότερους haters… Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ από ανταγωνιστικούς παίκτες, έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ νικητών. Και αν μείνουμε υγιείς, μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.