ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην Γκέτεμποργκ ο Μπεργκ»

Δημοσίευμα από την Σουηδία αναφέρει ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ.

«Στην Γκέτεμποργκ ο Μπεργκ»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Studio Allsvenskan», ο Μπεργκ βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με την Γκέτεμποργκ προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μην ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του Μπεργκ με την Αλ Αϊν ολοκληρώνεται φέτος και τον τελευταίο καιρό μάλιστα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αποτελεί βασικό στόχο του Ολυμπιακού. Παρά ταύτα οι Σουηδοί επισημαίνουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μπεργκ – Γκέτεμποργκ βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.