ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δεν είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο”

Ο Λουτσιάνο Νέβες, το καθεστώς δανεισμού του και η διευκρίνιση δημοσιογράφου από τη Βραζιλία.

Ο Λουτσιάνο Νέβες αγωνίζεται ως δανεικός στην πατρίδα του και στη Φλουμινένσε. Πριν από μερικές ημέρες, υπήρξε η τοποθέτηση του μάνατζερ του παίκτη, που ανέφερε ότι η “Φλου” θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό στο τριφύλλι, σε περίπτωση που επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Μπρούνο Ατράντε, με ανάρτησή του στο Twitter, ξεκαθάρισε το τι ισχύει για το θέμα, τονίζοντας πως ο 25χρονος επιθετικός είναι δανεικός από την ισπανική Λεγανές και όχι από τους “πράσινους”.

«Ο Λουτσιάνο είναι δανεικός από την Λεγανές, όχι από τον Παναθηναϊκό. Έφυγε από την Ελλάδα λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές και υπέγραψε στους Ισπανούς, γνωρίζοντας ότι θα πάει μετά στην Βραζιλία», ανέφερε ο Ατράντε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 278.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ