ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλουν να μείνουν Κουλιμπαλί – Μουνιέ!

Οι Ουσμάν Κουλιμπάλι και Αντονί Μουνιέ θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό, αλλά το θέμα είναι αν θέλει το τριφύλλι.

Θέλουν να μείνουν Κουλιμπαλί - Μουνιέ!

Ουσμάν Κουλιμπαλί και Αντονί Μουνιέ θέλουν να μείνουν στον Παναθηναϊκό και μετά τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime».Η ανυπαρξία προτάσεων από άλλους συλλόγους, και δη του εξωτερικού, τους κάνει να κατανοήσουν πως… καλύτερα από το Κορωπί δεν έχει και δεν αποκλείεται να το δείξουν έμπρακτα.

Συγκεκριμένα, ο Κουλιμπαλί φαίνεται έτοιμος να δεχτεί την μειωμένη πρόταση του τριφυλλιού ενώ από την άλλη ο Μουνιέ να ζητήσει να μείνει με πάρα πολύ λιγότερα λεφτά. Το θέμα όμως από δω και έπειτα είναι κατά πόσο ο Παναθηναϊκός θέλει να τους κρατήσει, μιας και φέτος δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.