ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα επίθεση Μαρινάκη σε Κόκκαλη για τα Panama Papers!

Μαρινάκης κατά Κόκκαλη, αυτή τη φορά με πεδίο... μάχης τα Panama Papers και τις «πέντε offshore της οικογένειας Κόκκαλη, που προχώρησαν στη διάλυσή τους, διότι δεν δίνονταν πληροφορίες για την πηγή των κεφαλαίων».

Νέα επίθεση Μαρινάκη σε Κόκκαλη για τα Panama Papers!

Η επίθεση γίνεται μέσω της εφημερίδας Το Βήμα, συμφερόντων Μαρινάκη, και γίνεται λόγος για «ερωτήματα σχετικά με την προέλευση των κεφαλαίων των offshore της οικογένειας Κόκκαλη που βρέθηκαν στο Panama Papers που εγείρονται με τις τελευταίες εξελίξεις και οδήγησαν στη διαγραφή των υπεράκτιων εταιρειών, έπειτα από την επανειλημμένη αθέτηση πληρωμής των τελών για την λειτουργία τους».

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.