ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δημοσίευμα που προκαλεί: «Υποψήφιος επενδυτής θέλει Παναθηναϊκό χωρίς τη Θύρα 13»

Ένα αρκετά περίεργο και σίγουρα προκληκτικό ρεπορτάζ είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Δημοσίευμα που προκαλεί: «Υποψήφιος επενδυτής θέλει Παναθηναϊκό χωρίς τη Θύρα 13»

Ένα αρκετά περίεργο και σίγουρα προκληκτικό ρεπορτάζ είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει υποωήφιος επενδυτής ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει θέσει ως όρο να… καθαρίσει τη Θύρα 13. Είναι να απορεί κανείς με τη σκοπιμότητα και τον δόλο τέτοιων “ρεπορτάζ” και μάλιστα σε τέτοιες μέρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»: «υποψήφιος επενδυτής έχει βρεθεί και ενδιαφέρεται σοβαρά να μπει το καλοκαίρι στην ΠΑΕ, αλλά για να ασχοληθεί απαιτεί την απεξάρτηση της ΠΑΕ από τον πυρήνα των οργανωμένων της Θύρας 13 που προκαλεί κατά καιρούς επεισόδια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει φυσικά διάλυση της θύρας 13 αφού καταλαβαίνει κανείς ότι η συγκεκριμένη έκφραση των οπαδών είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του συλλόγου και δεν γίνεται να εξαφανιστεί.

Ομως η επιδίωξη έχει να κάνει με την αποψίλωση της κερκίδας από τα άτομα που δημιουργούν προβλήματα και τελικό σκοπό τη μετατροπή της εξέδρας των οργανωμένων σε ένα κλαμπ που θα αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς και θα έχει αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη του Παναθηναϊκού την ώρα του αγώνα χωρίς τα μέλη του να παρεκτρέπονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.