ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ιακώβιδης: «Μεγάλη η χαρά μου για τη στέψη μου ως πρωταθλητής Ελλάδας»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης εξέφρασε τη χαρά του για το επίτευγμά του.

Ιακώβιδης: «Μεγάλη η χαρά μου για τη στέψη μου ως πρωταθλητής Ελλάδας» | panathinaikos24.gr

Ο Ελληνας πρωταθλητής μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το νέο του ρεκόρ, καθώς και για τη μεγάλη άνοδο που έχουν όλοι οι αθλητές του Παναθηναϊκού.

«Πράσινη» λάβα έκαψε τον Ολυμπιακό!
«Πράσινη» λάβα έκαψε τον Ολυμπιακό! 1.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέρνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιώσω ξανά το Πανελλήνιο ρεκόρ και κατ’ επέκταση την ατομική μου επίδοση. Νιώθω μεγάλη χαρά που για 5η φορά κατάφερα να στεφθώ πρωταθλητής Ελλάδας. Αυτό δείχνει ότι η δουλειά μου είναι συστηματική, καθώς το επίπεδο είναι ανταγωνιστικό» δήλωσε αρχικά ο αθλητής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια σχολίασε τα Πανελλήνια ρεκόρ που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα.

«Εχουμε Παίδες και Εφηβους που έχουν δείξει ότι έχουν μεγάλο ταλέντο. Αυτό φάνηκε και από τις διακρίσεις τους στο εξωτερικό, αλλά και τα πολλά Πανελλήνια ρεκόρ. Εύχομαι σ’ αυτά τα παιδιά να είναι γερά κι να συνεχίσουν αυτό που κάνουν με αγάπη και να αγαπήσουν την Εθνική ομάδα όπως την αγαπάω».

Σε διεθνή επίπεδο μετά το μετάλλιο του Μισακιάν Αμαγιάκ στο Παγκόσμιο Παίδων η Ελένη Κωνσταντινίδη στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα: «Εχω δηλώσει ξανά ότι η Αρση Βαρών ήταν είναι και θα είναι το εθνικό μας σπορ. Επίσης φαίνεται ότι η δουλειά που γίνεται από τα σωματεία, όσο τους ομοσπονδιακούς προπονητές των κλιμακίων και τον εθνικό προπονητή αποδίδει καρπούς. Να τονίσω ότι όλοι οι αθλητές που είμαστε στο κλιμάκιο της Εθνικής με προπονητή τον Οδυσσέα Δήμα έχουμε βελτιώσει τις επιδόσεις μας και αυτό από μόνο του αποδεικνύει τη δουλειά που γίνεται».

Εκτός από την σκληρή δουλειά ο Ελληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε και στην καταλυτική παρουσία του επιστημονικού συνεργάτη της ΕΟΑΒ Βλάση Λαχανά, καθώς τους έχει βοηθήσει τα μέγιστα. «Η παρουσία του ψυχολόγου Βλάση Λαχανά έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις μας, αλλά και στην καθημερινότητα μας. Η απόφαση της ΕΟΑΒ για αυτή τη συνεργασία ήταν καταλυτική. Θεωρώ πλέον ότι η παρουσία του είναι τόσο απαραίτητη όσο τα… βάρη στην προπόνηση μας»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close