ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να τελειώνουν τα… αστειάκια με τη Θύρα 13

Παναθηναϊκός χωρίς Θύρα 13 δεν υπάρχει. Κι αυτό θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι...

Να τελειώνουν τα... αστειάκια με τη Θύρα 13

Παναθηναϊκός χωρίς Θύρα 13 δεν υπάρχει. Κι αυτό θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι…

Πρόσφατα, δημοσίευμα ανέφερε ότι επενδυτής ενδιαφέρεται για το “τριφύλλι”, αλλά έθεσε έναν όρο. Ποιος είναι αυτός; Να… καθαρίσει τη Θύρα 13! Να κάνει, δηλαδή, τι; Να αποβάλλει τον πυρήνα των οπαδών της ομάδας, αυτόν που στα εύκολα και τα δύσκολα είναι εκεί, αυτόν που ασκεί κριτική, αυτόν που κάνει και θα ξανακάνει την αυτοκριτική του. Μα είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα;

Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Είναι διαφορετικό να θες να βγάλεις από το γήπεδο τον όποιο ανεγκέφαλο και διαφορετικό να πετάς γενικότητες και να λες ότι η Θύρα 13 πρέπει να… καθαρίσει. Αστειότητα ή σκοπιμότητα; Κανείς δεν ξέρει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός χωρίς Θύρα 13 δε γίνεται. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Οταν ο Σύλλογος είχε υγεία, η Θύρα 13 μεγαλούργησε. Οταν ο Σύλλογος πέρασε κρίση, όπως συμβαίνει και τώρα, το ίδιο γίνεται και με το οπαδικό κίνημα. Μεταδίδεται. Διότι πολύ απλά το ένα κομμάτι συνδέεται με το άλλο. Ας κοιτάξουν, λοιπόν, οι υπεύθυνοι να φτιάξουν το κλαμπ, να ξεπεράσει η ομάδα τη βαθιά κρίση, να γίνει αυτή που ήταν και να είναι όλοι βέβαιοι ότι η Θύρα 13 θα ξαναβρεί τον δρόμο της. Σύντομα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...