ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αντέχει η Βαλένθια στο «Emirates»!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Αντέχει η Βαλένθια στο «Emirates»!

Μετά το Champions League, ήρθε η σειρά του Europa League να πρωταγωνιστήσει στο κουπόνι του ποδοσφαίρου. Το Betarades.gr ασχολείται με τους δύο σημερινούς ημιτελικούς και είναι εδώ με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Στο «Emirates» η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια. Στη Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ θα παίξει με την Τσέλσι. Αμφότερα τα ματς, προσφέρουν αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Σκληρό «καρύδι» η Βαλένθια

Τα ημιτελικά του Europa League ξεκινάνε απόψε, και σε αυτό το πλαίσιο η Άρσεναλ φιλοξενεί στις 22:00 τη Βαλένθια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει… παράδοση, με τις «Νυχτερίδες» να υπερέχουν. Συγκεκριμένα, σε πέντε αναμετρήσεις, η Βαλένθια έχει κερδίσει τρεις φορές, η Άρσεναλ μία, και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Συνεπώς, οι Ισπανοί έχουν το πάνω χέρι από άποψη προϊστορίας. Σήμερα φυσικά, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Η Άρσεναλ έχει δεχτεί εννιά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, στα οποία έχει ισάριθμες ήττες. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχασε τον Ράμσεϊ μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα αμυντικά κενά της είναι σημαντικά, και σε τέτοιο επίπεδο είναι πολύ πιθανό να τα πληρώσει. Όπως συμβαίνει άλλωστε και στο πρωτάθλημα.

Η Βαλένθια με τη σειρά της, έχει ξεκάθαρα το μυαλό της στις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ. Πραγματοποιεί τρομερό δεύτερο μισό στη χρονιά και χάνει με μεγάλη δυσκολία. Συνεπώς, την περιμένουμε ανταγωνιστική και απόψε στο «Εμιρέιτς». Η Άρσεναλ, γενικά, δεν τα πάει καλά απέναντι σε ισπανικές ομάδες και προέρχεται από τέσσερις σερί αποκλεισμούς από Ισπανούς. Δεν είναι σε καλή φόρμα, και η Βαλένθια μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Εξάλλου, οι «Νυχτερίδες» διαθέτουν ένα ποιοτικό σύνολο και το δείχνουν και στη La Liga.

Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, και να επωφεληθούν από τις τρανταχτές αδυναμίες της Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, και η Βαλένθια μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Σκοράρουν αμφότερες στη Φρανκφούρτη

Μεταφερόμαστε στον έτερο ημιτελικό της βραδιάς, που θα διεξαχθεί στη Φρανκφούρτη. Εκεί, η Άιντραχτ θα συγκρουστεί με την Τσέλσι. Οι «Μπλε» είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αλλά η μαχητική Άιντραχτ δεν θα τα παρατήσει. Αντίθετα, θα τα δώσει όλα για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν, αρχής γενομένης από σήμερα. Οι Γερμανοί στηρίζονται στην επίθεσή τους, και αυτό το «όπλο» θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν απέναντι στην Τσέλσι. Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους, σε όλες τις διοργανώσεις, έληξαν Goal/Goal.

Με τη βασική της ενδεκάδα αναμένεται να αγωνιστεί απόψε η Τσέλσι, με στόχο να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στον τελικό. Οι «Μπλε» διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, από τη μέση και μπροστά, και σήμερα ο Σάρι θα τους αξιοποιήσει όλους. Η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί αυτονόητο στόχο για την Τσέλσι, που έχει 11 νίκες σε 12 ματς στο Europa League. Οι Λονδρέζοι έχουν τον τρόπο να σκοράρουν σε οποιαδήποτε έδρα, και με οποιονδήποτε αντίπαλο, χάρη στην ποιότητά τους. Παίκτες όπως ο Αζάρ, μπορούν με μια ενέργεια να φέρουν και το γκολ. Αυτό θα κυνηγήσει σίγουρα στη Γερμανία η Τσέλσι, για να πάρει το πάνω χέρι στα ημιτελικά.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι προμηνύεται ανοιχτό και αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν το γκολ. Έχουν τους ποδοσφαιριστές για να το βρουν και η μάχη μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE