ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζήλος στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Ο Θανάσης Τζήλος αναμένεται να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζήλος στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

Ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ.

Πριν από λίγο έγιναν γνωστοί και οι διαιτητές της αναμέτρησης. Για την ακρίβεια ο Θανάσης Τζήλος αναμένεται να διευθύνει την αναμέτρηση του τριφυλλιού. Βοηθοί θα είναι οι Ευθυμιάδης, Γκάγκας και 4ος Κομίνης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/5, 19:00

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία: Βρέσκας (Νατσιόπουλος, Κωνστάντιος, 4ος Φωτιάδης)

Κυριακή 5/5, 19:00

(16:00) Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Τζήλος (Ευθυμιάδης, Γκάγκας, 4ος Κομίνης) Λάρισα-Ολυμπιακός: Μανούχος (Αλεξέας, Ακρίβος, 4ος Γρατσάνης) Άρης-Ξάνθη: Τάσης (Καρατζίκας, Πάγκαλος, 4ος Κουμπαράκης) Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Τζοβάρας (Καραγκιζόπουλος, Ι.Δημητριάδης, 4ος Κοτσάνης) Ατρόμητος-ΟΦΗ: Ζαχαριάδης (Καλαμπόλης, Κολοσιώνης, 4ος Φωτιάς) Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Γκορτσίλας (Λ.Δημητριάδης, Νικολαΐδης, 4ος Τσαμούρης) ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Κούλα Χασάν, 4ος Κουτσιαύτης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.