ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φραντζέσκος: «Ο Παναθηναϊκός θα ξαναβγάλει μεγάλη φουρνιά»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα ξαναβγάλει σπουδαία φουρνιά ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία του δήλωσε ο Κώστας Φραντζέσκος.

Φραντζέσκος: «Ο Παναθηναϊκός θα ξαναβγάλει μεγάλη φουρνιά»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα ξαναβγάλει σπουδαία φουρνιά ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία του δήλωσε ο Κώστας Φραντζέσκος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για το στόχο των ακαδημιών του Παναθηναικού: «Βρίσκομαι 12 χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναικού και θεωρώ πως άμεσα θα δείτε τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται. Πιστεύω ακράδαντα πως η πρώτη ομάδα θα ενσωματώσει τη νεα σπουδαία φουρνιά απο ταλαντούχα παιδιά. Στο φετινό πρωτάθλημα αρκετά παιδιά παρουσιάστηκα στο κοινό, αν και για μένα το ιδανικό είναι οι νέοι να χουν δίπλα τους σπουδαίος παίκτες για να γίνει πιο ομαλά η ενσωμάτωση, αφού οι απαιτήσεις όλων αυξάνονται άρα και η πίεση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Στην Ακαδημία υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο υπο την εποπτεία του Διευθυντή με τους Δώνη- Νταμπίζα να παρακολουθούν την πρόοδο ολων. Η Κ15 και η δική μου η Κ17, φτάσαμε στο φαιναλ φορ Δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, γιατί  τα αποτελέσματα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες λόγω της ηλικίας, όμως εξάγαμε όλοι χρήσιμα συμπεράσματα .Συνολικά θα λεγα ,πως οι ακαδημίες στη Ελλάδα προοδεύουν όμως ήμαστε πίσω ακόμη από ακαδημίες τύπου Άγιαξ, ο οποίος ξοδεύει 10εκ ευρω ετησίως».

Για το μέλλον του Παναθηνακού αλλά και το δικό του: «Εμείς δουλεύουμε στις ακαδημίες με στόχο να βοηθήσουμε την πρώτη ομάδα. Δεν γνωρίζω πότε ο Παναθηναικός θα διεκδικεί ξανά τίτλους .Όλοι το θέλουμε και το περιμένουμε με αγωνία ,γιατί ο Παναθηναικός είναι πλασμένος για επιτυχίες. Ούτε το δικό μου μέλλον θα λεγα, πως ξέρω, Στο τέλος της σαιζόν κάνουμε τον απολογισμό. Δώδεκα χρόνια πλέον βρίσκομαι στις  πράσινες ακαδημίες που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου  και να  ωριμάζω προπονητικά κάθε μέρα. Και ποιος δεν θέλει να κωουτσάρει ομάδα στη σουπερλίγκ?.Μακάρι οι παράγοντες να δίνουν χώρο σε φρέσκα πρόσωπα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...