ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

H Vodafone παρουσίασε το ψηφιακό, διαδραστικό Vodafone Digital Magazine

Ένα νέο περιοδικό για τους καταναλωτές, ώστε να ενημερώνονται καλύτερα για τις νέες τάσεις της τεχνολογίας.

H Vodafone παρουσίασε το ψηφιακό, διαδραστικό Vodafone Digital Magazine

Η αλυσίδα καταστημάτων Vodafone ανακοίνωσε το πρώτο της ψηφιακό διαδραστικό περιοδικό με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες πληροφορίες και επιλογές για τα τελευταία και τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας. Το νέο αυτό διαδραστικό περιοδικό τεχνολογίας έχει πλούσιο περιεχόμενο, που ανανεώνεται συνεχώς και προσφέρει στους πελάτες μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης.

Στις ψηφιακές σελίδες του νέου, διαδραστικού περιοδικού ο αναγνώστης θα ανακαλύψει τις ναυαρχίδες των κορυφαίων κατασκευαστών, θα γνωρίσει συσκευές με απίθανες δυνατότητες, θα βρει απίθανα αξεσουάρ για κάθε ανάγκη και θα ενημερωθεί για χρήσιμες εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική.

Ακόμα, ο καταναλωτής θα μπορεί να συγκρίνει τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν, να δει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους, να βρει απαντήσεις σε θέματα τεχνολογίας από τους ειδικούς της #ομάδαReady αλλά και να ολοκληρώσει τις αγορές του online, μέσα από το e-shop της Vodafone.

Μάθετε περισσότερα για το περιοδικό στο https://www.vodafone.gr/digital-magazine/new-issue/.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE