ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Στρασμπούργκ – Μαρσέιγ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Στρασμπούργκ - Μαρσέιγ!

Παρασκευή σήμερα (03/05), και τα εθνικά πρωταθλήματα… ζεσταίνονται. Το Betarades.gr δηλώνει «παρών» στα παιχνίδια, με κορυφαίες αναλύσεις και προτάσεις στοιχήματος. Το ματς του Στρασβούργου με τη Μαρσέιγ, μας προσφέρει επιλογή. Το ίδιο συμβαίνει και με αγώνες από τη Β’ Γαλλίας, την Α’ Φινλανδίας, και το Final-4 του FIBA Champions League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Περνάμε στα προγνωστικά μας!

Σκοράρουν στο Στρασβούργο

Η 35η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ξεκινάει απόψε, με το παιχνίδι της Στρασμπούργκ με τη Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, χάρη στη κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Φυσικά, δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, και είναι σχετικά αδιάφοροι στις τελευταίες αγωνιστικές. Έχει δέκα Goal/Goal, στα 16 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Δεν πατάει καλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Η χαλαρότητά της, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, είναι φανερή και στο γήπεδο.

Η Μαρσέιγ με τη σειρά της, υπέστη κακή ήττα με 1-2 από τη Ναντ και είδε την τέταρτη θέση να απομακρύνεται. Παρόλα αυτά, έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες και θα τις εξαντλήσει. Έχει την χειρότερη άμυνα από τις top ομάδες της Γαλλίας, και στηρίζεται ολοκληρωτικά στις επιθετικές αρετές της. Είναι υποχρεωμένη να κερδίσει και θα ανοιχτεί. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 3-2, ενώ η Μαρσέιγ έχει οκτώ Goal/Goal & Over 2.5 στα 14 τελευταία παιχνίδια της. Επομένως, και σήμερα, θα πάμε με τα γκολ. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Μόνο για τη νίκη η Σοσό

Μένουμε Γαλλία, και πάμε στη Ligue 2. Εδώ, για την 36η αγωνιστική, η Σοσό φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους την κρίσιμη στιγμή, και με το «διπλό» (0-2) επί της Γκαζελέκ Αζαξιό, βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν με τη Λοριάν, σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Επομένως, απόψε, απέναντι στον υποβιβασμένο Ερυθρό Αστέρα, υπάρχει μόνο η νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι έπεσαν οριστικά στην τρίτη κατηγορία, και είναι αδιάφοροι ως το τέλος της σεζόν. Για την ακρίβεια, μάλλον σχεδιάζουν ήδη την επόμενη χρονιά. Η απογοήτευση είναι φανερή στις τάξεις της ομάδας. Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε με 1-2 από τη Μετς, την προηγούμενη αγωνιστική, και δύσκολα θα σταματήσει τη Σοσό, που έχει τεράστιο κίνητρο. Εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους που δείχνουν βελτιωμένοι. Επιλέγουμε το Σοσό -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Σοσό με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.10.

«Στήριγμα» η Ελσίνκι

Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Ελσίνκι θα υποδεχθεί σήμερα την Ίλβες. Η Ελσίνκι έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στη διοργάνωση, με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η τελευταία, ήταν την περασμένη εβδομάδα, και μάλιστα βαριά, με 1-4 από την Ίντερ Τούρκου. Επομένως, οφείλει να συνέλθει νωρίς, για να μην χάσει το… τρένο. Στην έδρα της, έχει τα φόντα για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να πάρει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Ίλβες από την άλλη, είναι στη δεύτερη θέση και μάλιστα με λιγότερα ματς. Έχει πραγματοποιήσει εκρηκτικό ξεκίνημα και είναι αήττητη εκτός έδρας. Σήμερα ωστόσο, έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, και είναι αμφίβολο αν μπορεί να συνεχίσει το σερί της. Η Ελσίνκι μοιάζει να είναι πιο… παθιασμένη για τη νίκη, αφού έχουν μαζευτεί αρκετά αρνητικά αποτελέσματα και δεν έχει περιθώρια. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν τις απουσίες της Ίλβες, και θα κερδίσουν, εύκολα ή δύσκολα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

«Κλειστός» ο ημιτελικός

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στο FIBA Champions League. Σήμερα, ξεκινάει το Final-4 της διοργάνωσης, με τους δύο ημιτελικούς. Στον δεύτερο, στις 22:15, η Τενερίφη θα παίξει με την Αντβέρπ. Το παιχνίδι έχει φαβορί, και είναι οι Ισπανοί. Ωστόσο, οι Βέλγοι αγωνίζονται στην έδρα τους και θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη. Η μόνη τους ελπίδα να κερδίσουν, είναι να κρατήσουν την Τενερίφη χαμηλά στο σκορ. Δύσκολα η Αντβέρπ θα μπορέσει να ανεβάσει το δικό της σκορ, αφού παίζει κόντρα στην κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, η Τενερίφη δέχεται μόλις 67.5 πόντους ανά αγώνα. Μόνο οκτώ φορές το αποτέλεσμα των αγώνων της ξεπέρασε τους 150 πόντους. Στα πλέι-οφ, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η Αντβέρπ επίσης έπαιξε εξαιρετική άμυνα στα κρίσιμα παιχνίδια του BCL, και πρέπει να φέρει αυτό το «όπλο» και στο Final-4. Το διακύβευμα είναι σημαντικό, καθώς πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση που δίνει εισιτήριο για τον τελικό.

Πιστεύουμε, ότι η Αντβέρπ θα κυνηγήσει την έκπληξη και η Τενερίφη θα προσπαθήσει να τις κόψει τα «φτερά», με τη σκληρή της άμυνα. Δεν βλέπουμε το παιχνίδι να ξεφεύγει, και περιμένουμε μια κλειστή μάχη. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε το Under 150.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE