ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο και οι θέσεις που ψάχνει παίκτες ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει ήδη αναδείξει τις θέσεις οι οποίες θα τεθούν σε προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Το πλάνο και οι θέσεις που ψάχνει παίκτες ο Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Από αύριο και για τους επόμενους μήνες ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα αρχίσουν να θέτουν τις βάσεις για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν.

Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου
Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου 21.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διαδικασία βρίσκεται ακόμη στην αρχή της, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει καταλήξει σχετικά με τις θέσεις για τις οποίες θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα, όσον αφορά την ενίσχυσή τους. Αρχικά, έχει εντοπιστεί η ανάγκη απόκτησης ενός “πληθωρικού” σέντερ μπακ, που θα έρθει για να γίνει το σημείο αναφοράς της πράσινης άμυνας.

Έπειτα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται παρόμοια κίνηση και για την απόκτηση ενός δυναμικού μέσου, καθώς αναμένονται αποχωρήσεις παικτών που καλύπτουν τον πράσινο άξονα και ως εκ τούτου, θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση στις θέσεις του κέντρου. Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης φέρεται να προκρίνει την απόκτηση ενός εξτρέμ, καθώς υπάρχει έλλειψη επιλογών στα φτερά, αλλά και ενός φορ ο οποίος θα πλαισιώνει τον Μακέντα.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close