ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο και οι θέσεις που ψάχνει παίκτες ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει ήδη αναδείξει τις θέσεις οι οποίες θα τεθούν σε προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Το πλάνο και οι θέσεις που ψάχνει παίκτες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Από αύριο και για τους επόμενους μήνες ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα αρχίσουν να θέτουν τις βάσεις για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν.

Η διαδικασία βρίσκεται ακόμη στην αρχή της, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει καταλήξει σχετικά με τις θέσεις για τις οποίες θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα, όσον αφορά την ενίσχυσή τους. Αρχικά, έχει εντοπιστεί η ανάγκη απόκτησης ενός “πληθωρικού” σέντερ μπακ, που θα έρθει για να γίνει το σημείο αναφοράς της πράσινης άμυνας.

Έπειτα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται παρόμοια κίνηση και για την απόκτηση ενός δυναμικού μέσου, καθώς αναμένονται αποχωρήσεις παικτών που καλύπτουν τον πράσινο άξονα και ως εκ τούτου, θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση στις θέσεις του κέντρου. Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης φέρεται να προκρίνει την απόκτηση ενός εξτρέμ, καθώς υπάρχει έλλειψη επιλογών στα φτερά, αλλά και ενός φορ ο οποίος θα πλαισιώνει τον Μακέντα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.