ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος: “Που είναι τώρα ο Νίνης;”

Ο Μίμης Δομάζος αναφέρθηκε στο παράδειγμα του Σωτήρη Νίνη, μιλώντας για τη διαχείριση των ταλέντων που βγαίνουν από τις ακαδημίες στην Ελλάδα.

Δομάζος:

Ο Μίμης Δομάζος παραχώρησε συνέντευξη στον “αέρα” του ΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στις εγχώριες ακαδημίες, την πνευματική ετοιμότητα των νέων ταλέντων αλλά και την πορεία του τριφυλλιού.

Μάλιστα, ο Μίμης Δομάζος δεν δίστασε να φέρει και ως παράδειγμα τον Σωτήρη Νίνη…

Ο Μίμης Δομάζος ανέφερε τα εξής:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Δεν θέλω να ακούω για ποδοσφαιριστές ηλικίας 19-20 ετών, όταν καλούνται να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο στους αγωνιστικούς χώρους, ότι τα «καίμε». Εμείς παίζαμε μπάλα κάθε μέρα. Όταν ήμουν 16 χρονών, αγωνιζόμουν μεσοβδόμαδα στη γειτονιά μου και την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Δεν ξέραμε τι θα πει θλάση εκείνη την εποχή. Πατάγαμε σε πέτρες, σε άμμο. Μερικοί από εμάς δεν είχαν φαγητό, αλλά έπαιζαν ποδόσφαιρο. Εάν, λοιπόν, οι σημερινοί ποδοσφαιριστές δεν αποδώσουν τώρα τα μέγιστα, πότε θα το κάνουν; Βλέπετε τον Άγιαξ και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν καμία πάθηση».

Για τους νέους της Ελλάδας μερίδιο ευθύνης έχουν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάνουν “Θεό” έναν παίκτη τη μία μέρα και την άλλη τον επικρίνουν. Πάρτε παράδειγμα τον Σωτήρη Νίνη. Μετά το 3-2 του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα γράφτηκαν ένα σωρό αράδες για την περίπτωσή του. Πού είναι τώρα ο Νίνης; Χάθηκε, επειδή τα μυαλά του πήραν… “αέρα”

Για τη σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Από την ηλικία των 16 αγωνίστηκα στον Παναθηναϊκό και τότε δεν ήμασταν επαγγελματίες. Η ομάδα αποτελούταν από ένα αμιγώς ελληνικό σύνολο. Δεν είχαμε ξένους συμπαίκτες για να μαθαίνουμε από αυτούς. Σήμερα λέω στους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού πως κέρδισαν το πρώτο «λαχείο» και τον έχουν στη τσέπη τους. Από εκείνους εξαρτάται να μην τον χάσουνε. Πρέπει να εμπεδώσουν πως ο σύλλογος είναι τεράστιο, έχει πλούσια ιστορία και οφείλει να διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την έξοδό του στην Ευρώπη.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Πέρασε μία τριετία σε ρηχά νερά με τον Αναστασίου, τώρα άλλα τρία θα ακολουθήσουν με τον Δώνη. Εμείς μάθαμε την ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...