ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποστολάκης: “Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον σύλλογο”

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Αποστολάκης:

Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού, Κώστας Αποστολάκης, ανέφερε τα εξής στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τη σεζόν που ολοκληρώνεται: «Ήταν ένα μάθημα για όλα τα παιδιά που ήρθαν από τις ακαδημίες. Ήταν ένα μεγάλο και δύσκολο βήμα η μεταπήδησή μας από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα. Χρόνο με το χρόνο θα είμαστε καλύτεροι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προσαρμοστούμε στην ομάδα».

Για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει ο Παναθηναϊκός: «Ο σύλλογος σίγουρα περνάει μία δύσκολη φάση, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το σύλλογο και κυρίως για τον κόσμο του».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα δικά του πρώτα βήματα στην ομάδα: «Έχω καλούς συμπαίκτες μπροστά μου και ένα έμπειρο τεχνικό επιτελείο. Προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για να γίνω καλύτερος και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.