Ο Ρικ Πιτίνο είπε τα εξής μετά τη νίκη επί του Χολαργού:

Ευτυχώς έχουμε μια απίστευτη νοοτροπία γιατί έχουμε πρόβλημα στο σουτ, αλλά με την άμυνα μας έχουμε πορευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και σήμερα ήταν και πάλι καλή. Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε τον Χολαργό στα πλέι οφ εκτός κι αν συμβούν κάποια περίεργα πράγματα. Οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μια την άλλη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ζώνη, στην άμυνα έπαιξε πολύ καλά ο Μήτογλου κι ο Τόμας».

Στη συνέχεια, σχετικά με το αν το παιχνίδι με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ήταν ιδανικό για την «πράσινη» προετοιμασία, ενόψει των ελληνικών πλέι οφ, είπε: «Είχαμε μια φανταστική σεζόν, περισσότερο από κάθε άλλο ο λόγος που κερδίζουμε είναι η απίστευτη νοοτροπία μας κι ο λόγος που χάνουμε είναι λόγω του σουτ. Παίξαμε με τη Ρεάλ που είχε 11 σουτέρ και παρ’ όλα αυτά παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ουσιαστικά είχαμε έναν σουτέρ, τον Ματ Λοτζέσκι και δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε 6-7 σουτέρ στην ομάδα μας».

Τέλος, θέλησε να αστειευτεί, λέγοντας για τον Διαμαντίδη: «Έκανα για πρώτη φορά προπόνηση με έναν τύπο τις προάλλες, είναι λίγο μεγάλος αλλά θα τον φέρω σε φόρμα και θα επιστρέψει στην ομάδα. Λέγεται Διαμαντίδης»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS