ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Λειβαδιά (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Λειβαδιά (vid)

Κυριακή (05/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους, ενώ σήμερα διεξάγεται και η τελευταία αγωνιστική της Superleague. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Novibet.

Τελευταία πρόβα για την ΑΕΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τις δυο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς ο Λεβαδειακός έχει αποχαιρετήσει εδώ και λίγο καιρό την κατηγορία, ενώ η ΑΕΚ είναι στην 3η θέση και στο +2 από τον Ατρόμητο, μη μπορώντας να πάει παραπάνω. Η ΑΕΚ σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει… πρόβα τζενεράλε εν όψει του τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο, επομένως αναμένεται σοβαρή, με στόχο τη νίκη και μια “γεμάτη” εμφάνιση. Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του είναι απελπιστικά κακός και ιδίως αμυντικά, πιστεύουμε ότι δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση, ωστόσο επιθετικά μπορεί να βοηθήσει στην επαλήθευση της επιλογής μας, η οποία είναι το Over 3,5 σε απόδοση 2.15.

Αναμένεται κουρασμένη η Άιντραχτ

Συνεχίζουμε με Bundesliga και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η σημερινή μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι άκρως κομβική όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, καθώς η Λεβερκούζεν είναι στην 8η θέση με 51 βαθμούς, όντας στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία σηματοδοτεί την τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League. Οι “ασπιρίνες” προέρχονται από τρεις σερί νίκες δείχνοντας να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ η Άιντραχτ φαίνεται να έχει ρίξει το βάρος της στην Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Τσέλσι, οι φιλοξενούμενοι πιθανόν να έχουν το μυαλό τους εκεί και η Λεβερκούζεν έχει ό,τι χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το Λεβερκούζεν -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων

Περνάμε στη Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Έλτσε – Ράγιο Μαχαδαόντα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με 47 βαθμούς, είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Η Μαχαδαόντα από την πλευρά της είναι στη 17η θέση με 41 βαθμούς, απέχει μόλις τέσσερις πόντους από τα “κόκκινα” και σήμερα οφείλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, ώστε να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς, που πιθανόν να φανούν καθοριστικοί στη μάχη της παραμονής. Η Ράγιο έχει ηττηθεί μόλις σε 2/6 τελευταίες εξόδους της, πιστεύουμε πως μπορεί να πάρει και σήμερα οτιδήποτε θετικό, έτσι θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95.

Αναμένεται “κλειστός” τελικός

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το μεγάλο τελικό του FIBA Champions League ανάμεσα σε Μπολόνια και Τενερίφη. Φυσικά φαβορί στον τελικό είναι η Τενερίφη, αλλά η Μπολόνια απέδειξε πόσο έτοιμη είναι για το Final-4 της Αμβέρσας, περιορίζοντας σε επίδοση 50 πόντων την γερμανική, Μπάμπεργκ, η οποία μέχρι το Final-4 σκόραρε 81 πόντους ανά αγώνα. Ο Πάντερ ήταν τρομερός με 21 πόντους προχθές και θύμισε τον Πάντερ της ΑΕΚ στο περσινό Final-4 της Αθήνας και στον τελικό ο πρώην πρωταθλητής ΝΒΑ Μάριο Τσάλμερς θα είναι μια βοήθεια που ίσως να μην μπορέσει να αντιμετωπίσει η Τενερίφη. Το ματς αναμένεται «κλειστό» κι αν νικήσει η Τενερίφη θα το καταφέρει στο τέλος. Η Μπολόνια αξίζει πονταρίσματος και συγκεκριμένα η επιλογή μας είναι το Μπολόνια +5.5 σε απόδοση 1.83.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το συγκεντρωτικό βίντεο για την τελευταία αγωνιστική της Superleague.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...