ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τον Παναιτωλικό

Πως θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (16:00) τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, σε αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League.  Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να κλείσουν με καλό τρόπο μια σεζόν με αρκετές διακυμάνσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός του τριφυλλιού θα παρατάξει, όπως όλα δείχνουν, μια ενδεκάδα αποτελούμενη από τους Κώστα Κότσαρη κάτω από τα γκολπόστ, με τους Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί και Θεοχάρη στην άμυνα (υπάρχουν πιθανότητες και για τη συμμετοχή του Πούγγουρα) και τους Χατζηθεοδωρίδη – Αποστολάκη σε ρόλο μπακ χαφ.

Οι Εργκούς Κάτσε και Πασχάλης Στάικος έχουν προβάδισμα για τις δύο θέσεις στον άξονα, με τον Κίκο Μακέντα να διατηρεί τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, πλαισιωμένος από τους Χατζηγιοβάνη και Αρμενάκα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.