ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ με αμαξίδιο: Νίκη με ρεκόρ επίθεσης, άμυνας και διαφοράς

Σημαδιακή νίκη για το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού καθώς επιβλήθηκε των Αετών Κρήτης με το ευρύ 79-23.

Μπάσκετ με αμαξίδιο: Νίκη με ρεκόρ επίθεσης, άμυνας και διαφοράς

Πρόκειται για το ματς με την μεγαλύτερη διαφορά πόντων για το «τριφύλλι» ενώ παράλληλα σημείωσε ρεκόρ πόντων στην επίθεση ενώ πέτυχε και αμυντικό ρεκόρ με τους λιγότερους πόντους εις βάρος του.

Όπως και να έχει ήταν μια ακόμα μπασκετική γιορτή με περισσότερους από 150 οπαδούς του «τριφυλλιού» να δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και να χειροκροτούν και τον αντίπαλο.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 22-2, 40-12, 61-17, 79-23.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Σιούτας): Βακλίνοφ 10, Τσίκουρας, Φύτρος, Κοντογιάννης 5, Ιβανόφ 14, Κατωπόδης, Χρονοπούλου 24, Τουμαράς, Μαρτσάκης 26 και Σπαθής.

Αετοί Κρήτης (Σκορδύλης): Τσόλλας 2, Κοκολάκης 3, Γκιζίλης, Ρεκούμης, Κουφός-11, Μπουχαλάκης, Βάλβης 2 και Σκορδύλης 5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι βρέθηκαν εκπρόσωποι και από άλλα τμήματα όπως η Άννα Ευαγγελάτου από το μπάσκετ γυναικών καθώς και έφοροι και προπονητές των τμημάτων πινγκ πονγκ και ξιφασκίας.

Τέλος, η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΠΑΟ σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τον κόσμο της ομάδας έκανε ζέσταμα με μπλουζάκια από διάφορους συνδέσμους του Συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.