ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δέλλας: “Ο σπόρος που μπήκε φέτος στον Παναθηναϊκό θα βγάλει καρπούς”

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρότζεκτ που τρέχει ο Γιώργος Δώνης με τον Νίκο Νταμπίζα.

Δέλλας:

“Στον Παναθηναϊκό ο Δώνης έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Μαζί ήμασταν από τις ομάδες που δώσαμε χρόνο σε νεαρούς παίκτες. Και για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα μπορεί να φαίνονται λίγο μελαγχολικά, αλλά στο μέλλον ο σπόρος που έχει μπει από φέτος, θα έχει καρπούς για την ομάδα στο μέλλον…”, ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ο κόουτς των Αγρινιωτών, Τραΐανός Δέλλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.