ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δήλωση – βόμβα κατά Ολυμπιακού από Βασιλειάδη!

Δήλωση - βόμβα κατά του Ολυμπιακού από Βασιλειάδη!

Δήλωση - βόμβα κατά Ολυμπιακού από Βασιλειάδη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στον «Real FM»:

«Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η Ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο.

Αν μία από τις δύο – τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...