ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουζούκης: “Δώσαμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε στο τεράστιο βάρος αυτής της φανέλας”

Ο Γιάννης Μπουζούκης έκανε τον απολογισμό της σεζόν με μήνυμά του στο instagram.

Μπουζούκης:

Ο Γιάννης Μπουζούκης ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή του στο instagram για τη σεζόν που τελείωσε:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Δύσκολη, αλλά ωραία. Μπορεί να είχε μεταπτώσεις, αλλά αυτό που ήταν πάντα δεδομένο είναι πως όλοι στην ομάδα κάθε μέρα, δίναμε τα πάντα, προκειμένου να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι, να ανταποκριθούμε στο τεράστιο βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού και στις πάντα μεγάλες απαιτήσεις των φιλάθλων μας, ανεξαρτήτων συνθηκών και δεδομένων. Και πραγματικά τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους σε όλους μας.

Όπως όλοι μας ευχαριστούμε και το τεχνικό τιμ, όλους τους ανθρώπους του επιτελείου, που ήταν πάντα εκεί για εμάς. Μας εμπιστεύτηκαν, μας πίστεψαν, μας καθοδήγησαν. Και αυτό, για κάθε νέο ποδοσφαιριστή, για κάθε ποδοσφαιριστή, είναι το σημαντικότερο που μπορεί να θέλει και να έχει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κρατάμε τα καλά της φετινής χρονιάς, σίγουρα όμως και τα λάθη μας, αλλά κυρίως την προσπάθεια και τη δουλειά που κάναμε ως επένδυση για την επόμενη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.