ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Ντου και κόλαση στο ΣΕΦ” (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω instagram για όσα έγιναν στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή του στο instagram:

«Ένας να γράψει το τι πραγματικά συμβαίνει δεν υπάρχει; Τόσα άρθρα, ούτε ένας; Έχοντας καταλάβει ότι δε γίνεται να μείνουν στην ιστορία αυτοί που έριξαν τον Ολυμπιακό στην Α2, ψάχνουν τρόπο να κάνουν κωλοτούμπα με όσες λιγότερα απώλειες επικοινωνιακά. ΕΥΚΟΛΟ!

Ποτίζουν με μίσος και δίψα για αίμα τους οπαδούς τους. Στοχοποιούν ανθρώπους, βάζουν ένα ευρώ το εισιτήριο για να μαζευτεί ο κόσμος. Ξεκινάει ο αγώνας, πέφτει σήμα για το ντου και ξαφνικά κόλαση. Ο αγώνας διακόπτεται. Κανείς δε θυμάται την κωλοτούμπα, ο κόσμος «παίρνει το αίμα του πίσω», ο επίσημος Ολυμπιακός ζητά να τιμωρηθεί με τους κανονισμούς περί διακοπής και γλιτώνει την Α2. Και όλοι παζί πάμε θρυλάρα Ολυμπιακάρα κατά του συστήματος. Θρυλικοί μάγκες και όλα καλά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.