ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρχίζουν οι συναντήσεις με τους “κομμένους” – Με αυτούς θα μιλήσει ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας βάζει μπροστά το θέμα των παικτών που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχίζουν οι συναντήσεις με τους

Ο Νίκος Νταμπίζας μπαίνει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών που δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν τα πράσινα και τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού θα αρχίσει άμεσα τις επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών που δεν υπολογίζονται, ευελπιστώντας να βρει λύσεις, διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι εκείνη του Άντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ αποτελεί μια από τις πιο έμπειρες μονάδες του ρόστερ, όμως η ευπάθειά του στους τραυματισμούς αλλά και το βαρύ για τα δεδομένα συμβόλαιό του (400.000 ευρώ ετησίως) αποτελούν λόγους για τους οποίους οι “πράσινοι” προσανατολίζονται προς το “διαζύγιο”. Ίδιος προβληματισμός επικρατεί και για την κατάσταση του Άλτμαν που ναι μεν έχει διάθεση να βοηθήσει, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί τον έχουν κρατήσει πίσω.

Παράλληλα, συζήτηση αναμένεται να γίνει και με την πλευρά του Βαγγέλη Οικονόμου, ενώ δύσκολα θα υπάρξει ανανέωση του δανεισμού του Εργκούς Κάτσε. Τέλος, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και η αποχώρηση του Τζανδάρη, ο οποίος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής τη σεζόν 2018/19.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.