ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τη Λίβερπουλ στον μεγάλο ημιτελικό!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με τη Λίβερπουλ στον μεγάλο ημιτελικό!

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα στο Anfield, για τα ημιτελικά του Champions League! Το Betarades.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού. Η Λίβερπουλ λοιπόν, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό του 3-0 στη Βαρκελώνη. Το συγκεκριμένο ματς, είναι και το μόνο που παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον, σε ένα «φτωχό» κουπόνι. Από εδώ λοιπόν, προκύπτει η επιλογή μας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα τα τυχερά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το ΚΙΝΟ. Πάμε τώρα στην ανάλυσή μας!

Αποφασισμένη να παλέψει η Λίβερπουλ

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα, περιλαμβάνουν έναν αγώνα. Ο λόγος φυσικά, για το Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα. Στο ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, μετά το 3-0 του «Καμπ Νου». Πρέπει να σημειωθεί όμως, ότι το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, μπορεί να χαρακτηριστεί πλασματικό. Η Λίβερπουλ είχε καλή απόδοση, δημιούργησε ευκαιρίες, μπλόκαρε την Μπάρτσα, αλλά τελικά… έχασε. Και μάλιστα, με ένα σκορ που δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια. Οι απουσίες των Σαλάχ και Φιρμίνο είναι σημαντικές και δυσκολεύουν το έργο των γηπεδούχων, ωστόσο υπάρχει και ο παράγοντας… Anfield!

Σε αυτό το γήπεδο, η Λίβερπουλ αποκτά άλλη δυναμική, ειδικά σε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Η έδρας της την έχει οδηγήσει σε σπουδαίες ανατροπές στο παρελθόν, και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα. Οι “Reds” έχουν την ποιότητα για να καλύψουν, όσο αυτό γίνεται, τα κενά λόγω των τραυματισμών, και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Δεν είναι εύκολο να πάρει την πρόκριση η Λίβερπουλ, αλλά είναι βέβαιο ότι οι παίκτες που θα αγωνιστούν, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Η Μπαρτσελόνα είναι μεν ξεκούραστη, αφού ο Βαλβέρδε έκανε rotation στην ήττα από τη Θέλτα, αλλά ξέρει ότι και αυτή δεν θα έχει εύκολο έργο. Εξάλλου, είναι ομάδα που δέχεται γενικά φάσεις φέτος. Παρόλα αυτά, ο Τερ Στέγκεν πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και καλύπτει πολύ συχνά τις αμυντικές αδυναμίες των Καταλανών. Αν ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν βρεθεί σε καλή μέρα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες η Μπάρτσα να ηττηθεί. Πρέπει να αναφέρουμε ξανά, ότι το ματς του «Καμπ Νου» δεν ήταν σε καμία περίπτωση για 3-0. Το σκορ ξεγελάει, αλλά τα μειονεκτήματα των «Μπλαουγκράνα» έγιναν φανερά.

Σήμερα λοιπόν, το Anfield θα… καίει και θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Κλοπ να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, και μπόλικο… πάθος, η Λίβερπουλ έχει τα φόντα να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Το να απειλήσει για την πρόκριση είναι δύσκολο, αλλά θα το επιδιώξει. Θεωρούμε ότι οι “Reds” μπορούν να υποτάξουν την Μπαρτσελόνα και θα τους στηρίξουμε. Για την ακρίβεια, με κάλυψη, λόγω και των απουσιών τους. Έτσι, επιλέγουμε τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE