ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΟΔΚΕ: «Θλίψη και ντροπή»

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή την αστυνομική προστασία στον Παναγιώτη Αναστόπουλο.

ΟΔΚΕ: «Θλίψη και ντροπή»

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με αφορμή την αστυνομική προστασία στον Παναγιώτη Αναστόπουλο.

Η ανακοίνωση

«ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Προς κάθε ενδιαφερόμενο..

Αν μη τι άλλο Προκαλεί θλίψη και ντροπή, καταξιωμένος διεθνής διαιτητής να φυλάσσεται στο σπίτι του νυχθημερόν απο την αστυνομία. Να έχει επέμβει η αθλητική βία και να διαταράσσεται η προσωπική και οικογενειακή ζωή ενός διαιτητή που είναι και άνθρωπος. Κανένας δεν σκέφτεται πάνω απο όλα τον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη? Κύριοι όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, παράγοντες, ομάδες, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι ας αναλογιστούμε τι κάνουμε? Ας αναλογιστούμε αν μας τιμάνε τα παραπάνω και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή ας επιδείξουμε την ευθιξία που μας αναλογεί. Σήμερα είναι κάποιος, αύριο άλλος, μεθαύριο εμείς..

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.