ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δομάζος: «Μου θύμισε τον Παναθηναϊκό το Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα»

Ο Μίμης Δομάζος τόνισε ότι η επική πρόκριση της Λίβερπουλ του θύμισε τον άθλο του Παναθηναϊκού του 1971.

Δομάζος: «Μου θύμισε τον Παναθηναϊκό το Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα»

Ο Μίμης Δομάζος, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επική πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είδα το παιχνίδι Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα και μου θύμησε τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας ! Δεν πίστευε κανείς οτι χάνοντας 4-1 μέσα στη Γιουγκοσλαβία …θα κερδίζαμε εδώ με 3-0 και θα πηγαίναμε στον τελικό ! Όπως και απόψε που δεν το περίμενε κανείς πως η Λίβερπουλ θα βάλει 4 γκολ και θα φτάσει στον τελικό!»

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.