ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη στο ματς – γιορτή!

Οι πράσινοι υποδέχονται την Κύμη και ετοιμάζονται να γιορτάσουν με τον κόσμο τους την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Νίκη στο ματς - γιορτή!

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του στη regular season της Basket League με το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής όπου υποδέχεται την Κύμη στο ΟΑΚΑ, στις 5:30μ.μ. λίγο πριν πάρει τον δρόμο για τα playoffs.

Οι πράσινοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θέλουν να χαρίσουν σκορ και θέαμα στους φιλάθλους τους, οι οποίοι θα βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το εισιτήριο είναι το 1 ευρώ ενώ σήμερα θα γίνει και η βράβευση του Γιάννη Σιούτη. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...