ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βόμβα Γιαννακόπουλου: “Πιο εφικτή λύση ο Βοτανικός- Ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει ξανά”!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε τη βόμβα του για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, με νέα του τοποθέτηση στην cosmote tv. Πιο εφικτή η λύση Βοτανικού, σχέδιο για τη γιγάντωση του "τριφυλλιού" έχει ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ!

Βόμβα Γιαννακόπουλου:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε τη βόμβα του για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, με νέα του τοποθέτηση στην cosmote tv. Πιο εφικτή η λύση Βοτανικού, σχέδιο για τη γιγάντωση του “τριφυλλιού” έχει ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ!

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ανέφερε: «Εδώ και 15 μέρες περίπου έχω προαναγγείλει μία συνέντευξη Τύπου. Θα παρουσίαζα πλάνο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταγωνιστής παντού, όχι μόνο στο μπάσκετ. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Περιμένω να δω πώς θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα».

Αναφορικά με το τι εννοεί με το ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός, τόνισε: «ΠΑΕ – ΚΑΕ – Ερασιτέχνης».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εδώ νομιμοποιείται η ανομία. Αυτό δεν μπορεί να περάσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής σε κάτι τέτοιο. Έχουμε τοποθετηθεί μέσω της ανακοίνωσής μας».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο αργότερα, ο Γιαννακόπουλος συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ανέφερα νωρίτερα ότι έχουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε το δικό μας γήπεδο. Βλέπουμε τις καθυστερήσεις στο Athens Alive. Είμαστε σε συζητήσεις για νέες λύσεις. Αν αυτές θα είναι το Γουδί, ο Βοτανικός ή η Λεωφόρος, θα το δούμε. Έχουν γίνει επαφές με την Κυβέρνηση για τον Βοτανικό. Φαίνεται να είναι η πιο εφικτή λύση. Εφόσον γίνουν όλα τα υπόλοιπα και τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για όσα γίνονται σήμερα, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει. 

Είχα πει πως θα κάνω συνέντευξη Τύπου. Η Κυβέρνηση πρέπει να διορθώσει αυτή την ανισότητα. Έχουν όλοι γήπεδο, εκτός από τον Παναθηναϊκό. Δεν νοείται να μην είναι γεμάτα τα γήπεδα. Θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Τότε και μόνο τότε θα προχωρήσουμε για ένα μεγάλο σχέδιο, που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα σπορ». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.