ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωράει με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας προχωράει με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, κάνοντας επαφές τόσο με μάνατζερ όσο και με παίκτες.

Προχωράει με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν ο Νταμπίζας

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για τον Παναθηναϊκό πριν λίγες μέρες, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ.

Πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό είναι σε… πυρετώδεις επαφές ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να χτιστεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο βασικός «σκελετός» του ρόστερ.

Έτσι ο Νίκος Νταμπίζας προχωράει σε επαφές με μάνατζερ παικτών είτε για ανανεώσεις συμβολαίων, είτε κυρίως για να τους ενημερώσει ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια φυσικά και αφού ενημερωθεί σχετικά με το διαθέσιμο μπάτζετ θα κινηθεί και για μεταγραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.