ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικό με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι αναμένεται να δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ.

Φιλικό με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ΑΕΚ θα δώσει το μεσημέρι της Κυριακής (12/5) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό της επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ «κεκλεισμένων των θυρών» για κόσμο και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σήμερα (10/5) το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ με όλους τους αθλητές (πλην του Νίκου Παππά) να βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...