ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήγε ΟΑΚΑ ο Διαμαντίδης και τα είπε με Ματσιούλις! (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πέρασε μια βόλτα από το ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Πήγε ΟΑΚΑ ο Διαμαντίδης και τα είπε με Ματσιούλις! (pic)

Την ευκαιρία να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό είχε σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος πέρασε μια βόλτα από το ΟΑΚΑ με αφορμή το προπονητικό φιλικό των πρασίνων με την ΑΕΚ.

Ο “3D” συναντήθηκε με τους παλιούς του γνώριμους από το τριφύλλι αλλά και με τον Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες για δύο σεζόν. Μάλιστα, ο Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ έβγαλε φωτογραφία μαζί του, την οποία και ανάρτησε στο instagram.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.