ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδιαφέρον από Γαλλία για Κουρμπέλη

Τα δεδομένα για την περίπτωση του Κουρμπέλη και το ενδιαφέρον από ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρον από Γαλλία για Κουρμπέλη

Η Στρασμπούρ έχει στη λίστα της τον Δημήτρη Κουρμπέλη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Η Πράσινη”. Οι Γάλλοι τσεκάρουν την περίπτωση του κάπτεν των “πρασίνων”, ωστόσο δεν αποτελεί την πρώτη τους επιλογή. Ουσιαστικά, ο Κουρμπέλης είναι μέσα στους μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου, αλλά δεν βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα, οπότε για να μεταφραστεί το ενδιαφέρον της Στρασμπούρ σε κάτι παραπάνω, θα πρέπει να μην προχωρήσουν άλλες υποθέσεις.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Οι “πράσινοι” θα εξέταζαν σοβαρά μια αξιόλογη πρόταση για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, αν και εφόσον ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ, καθώς στη μέση υπάρχει και η ρήτρα που έχει τοποθετήσει ο Αστέρας από τη μετακίνησή του στο τριφύλλι πριν από δύο σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.