ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μάχη παραμονής στο “Renato Dall’Ara”

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Μάχη παραμονής στο

Μετά από ένα άκρως συναρπαστικό Σαββατοκύριακο το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει λιγοστές επιλογές, με το Betarades.gr, ωστόσο να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις για εσάς. Τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο “Renato Dall’Ara”, την ώρα που στο Μιλάνο και την Ίντερ όλοι ασχολούνται με τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Πάμε, λοιπόν, να δούμε, τις επιλογές που προκύπτουν από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

“Κλειστή” μάχη στην Μπολόνια

Η ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση της Μπολόνια και την Πάρμα ανοίγει την αυλαία του σημερινού προγράμματος στην 36η αγωνιστική της Σέριε Α. Το συγκρότημα του Μιχαΐλοβιτς επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μίλαν στο “San Siro” παραμένοντας, ωστόσο, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την Έμπολι (σ.σ. έχει παιχνίδι περισσότερο). «Στα αποδυτήρια υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει πως πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παρόν. Ωστόσο, κάποιοι ποδοσφαιριστές μου ζήτησαν να μείνω και την επόμενη σεζόν εδώ πέρα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των “ροσομπλού”.

Την ίδια ώρα η Πάρμα αγνοεί τη νίκη στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (0-5-3), προέρχεται από πέντε σερί ισοπαλίες με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Σαμπντόρια (3-3 εντός έδρας) την προηγούμενη εβδομάδα. Οι νίκες των Έμπολι και Ουντινέζε δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον προπονητή της, Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε: “Ο στόχος μας δεν αλλάζει, θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας, για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να επικρατήσουμε την Μπολόνια”. Θεωρούμε πως θα δούμε μία “κλειστή” μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Επιλογή μας αποτελεί το Under 2.5 γκολ σε απόδοση 1.89.

Στο προσκήνιο ο Αντόνιο Κόνε

Κανένα πρόβλημα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει η Ίντερ απόψε κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Κιέβο, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 36η αγωνιστική της Σέριε Α. Οι “νερατζούρι” δίνουν μεγάλη μάχη για κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη 4αδα, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν σημείωσαν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το “τρίποντο” στις πέντε τελευταίες εντός έδρας (0-3-2). Στο στρατόπεδο της Ίντερ τα πάντα γυρίζουν γύρω από τον πιθανό αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη γειτονική Ιταλία ο Αντόνιο Κόντε έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023 με το σύλλογο. “Αν κάποιες τόσο σημαντικές εφημερίδες αναφέρουν πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω στον πάγκο του συλλόγου, τότε θα έχουν τους λόγους τους για να το πιστεύουν. Όλα αυτά δεν μας αποκλίνουν ούτε ένα χιλιοστό από τον στόχο μας”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Με δεδομένο πως στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι “νερατζούρι” σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, επιλέγουμε το 1 σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE