ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γνωρίζει για Παναθηναϊκό ο Σούνιτς

Ο Τόνι Σούνιτς φέρεται να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των "πρασίνων". Τι σκοπεύουν να κάνουν στο τριφύλλι.

Γνωρίζει για Παναθηναϊκό ο Σούνιτς

Ο Τόνι Σούνιτς φέρεται να είναι ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο υψηλόσωμος 30χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Ντιναμό Κιέβου, εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη LiveSport, ο Σούνιτς έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχουν υπάρξει οι πρώτες αναγνωριστικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, οι πράσινοι δεν έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής κάποια πρόταση, καθώς προτεραιότητα φαίνεται ότι είναι η ελάφρυνση του μπάτζετ με τις αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται και έχουν υψηλά συμβόλαια για τα δεδομένα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.