ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προτεραιότητα Δώνη και Νταμπίζα πριν από τις μεταγραφές

Μεταγραφές δεν θα γίνουν άμεσα, καθώς οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν θέσει άλλη προτεραιότητα.

Η προτεραιότητα Δώνη και Νταμπίζα πριν από τις μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει ξανά από φέτος στις… αγορές, έστω και με αρκετά περιορισμένο μπάτζετ, τσεκάροντας περιπτώσεις και εκτός Ελλάδος για την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που “μπλέκουν” το τριφύλλι με τις περιπτώσεις του Ρόμπερτς και του Σούνιτς, ωστόσο σύμφωνα με την “Πράσινη”, δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφή πριν την έλευση του καλοκαιριού.

Δώνης και Νταμπίζας έχουν στα υπόψιν τους ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν, ωστόσο πρώτιστα θα κοιτάξουν τα δεδομένα στο υπάρχον ρόστερ. Πρώτο μέλημά είναι να αρχίσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται -και δη εκείνους που έχουν υψηλά συμβόλαια- προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να εξοικονομηθούν χρήματα.

Πρόκειται για διαδικασία η οποία θέλει το χρόνο της, οπότε θεωρείται δύσκολο το να κλείσει κάποια μεταγραφή πριν μπει ο Ιούνιος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.