Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό όταν το συμβόλαιό του εκπνεύσει. Κάτι που θα συμβεί σε λίγες ημέρες. Ο αμυντικός από το Μάλι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Νταμπίζα, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ως εκ τούτου, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος λίαν συντόμως.

Ο Κουλιμπαλί επιβεβαίωσε το γεγονός της αποχώρησής του μέσα από δηλώσεις του στην ιστοσελίδα novasports.gr, αναφέροντας σχετικά: «Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα «πάλευα» και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου»

Παράλληλα, έστειλε το δικό του ευχαριστώ προς τους οπαδούς της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα».