ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό

Οριστικό το φινάλε της πορείας του Ουσμάν Κουλιμπαλί στο τριφύλλι, με τον παίκτη να το επιβεβαιώνει μέσω δηλώσεών του.

Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό όταν το συμβόλαιό του εκπνεύσει. Κάτι που θα συμβεί σε λίγες ημέρες. Ο αμυντικός από το Μάλι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Νταμπίζα, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ως εκ τούτου, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος λίαν συντόμως.

Ο Κουλιμπαλί επιβεβαίωσε το γεγονός της αποχώρησής του μέσα από δηλώσεις του στην ιστοσελίδα novasports.gr, αναφέροντας σχετικά: “Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα “πάλευα” και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου”

Παράλληλα, έστειλε το δικό του ευχαριστώ προς τους οπαδούς της ομάδας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...