Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του εξωτερικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως σύντομα θα φτάσουν προτάσεις για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο θέλει να κάνει κουβέντα και ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2020, με τον Παναθηναϊκό να είναι διατεθειμένος να του το ανανεώσει, προσφέροντας του περισσότερα χρήματα. Ωστόσο είναι αναγκασμένος και να περιμένει, καθώς ο «Κούρμπε» δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει όμως να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στην ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με την Live Sport, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε προσωπική παρέμβαση επί του θέματος, ζητώντας από τον διεθνή αμυντικό χαφ να παραμείνει στην ομάδα και να ηγηθεί εκ νέου της προσπάθειας που ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται με καλύτερες προοπτικές φέτος.

Ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά οι πράσινοι θέλουν να ανανεώσουν από τώρα με τον παίκτη για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και προτίθενται να κάνουν μια μικρή υπέρβαση στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας για να πείσουν τον ποδοσφαιριστή. Η παρέμβαση Αλαφούζου ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, θέλοντας να του εξηγήσει το πλάνο της ομάδας και το πόσο σημαντικό μέρος του αποτελεί.