ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: “Μια από τις πιο εντυπωσιακές σεζόν που έχουμε ζήσει”

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, από τη Βιτόρια, εκθείασε τις προσπάθειες των 16 ομάδων που συμμετείχαν στη φετινή Euroleague.

Μπερτομέου: “Μια από τις πιο εντυπωσιακές σεζόν που έχουμε ζήσει” | panathinaikos24.gr

Ο Τζόρντι Μπερτομέου είπε τα εξής από τη Βιτόρια:

Απρόοπτο με Γιόβιτς
Απρόοπτο με Γιόβιτς 1.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σας καλωσορίζω στην Βιτόρια. Είναι πάντα ωραίο συναίσθημα να κάνεις το τζάμπολ για ένα Φάιναλ Φορ. Είναι η στιγμή που όλες οι ομάδες περιμένουν. Είναι κάτι ιδιαίτερο που το κάνουμε εδώ γιατί η πόλη περιμένει αυτή τη στιγμή εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από 19 χρόνια η Βιτόρια θα είχε λάβει το χρίσμα για να πάρει το Φάιναλ Φορ, αλλά δεν συνέβη. Αυτό λίγοι το ξέρουν. Οι υπεύθυνοι της Βιτόρια φρόντισαν να είναι έτοιμοι για να γίνει και θα γίνει πράξη τώρα. Και τώρα η Βιτόρια είναι η πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες, αλλά και το κλαμπ, την Μπασκόνια, για την στήριξη και την φιλοξενία. Πριν δούμε το γεμάτο Σαββατοκύριακο, ας δούμε τι μας έφερε εδώ. Ήταν ένα απίθανο διάστημα 7 μηνών.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές σεζόν που έχουμε ζήσει με σπουδαίες αναμετρήσεις και πολλές απρόβλεπτες μάχες. Όλοι οι παίκτες μιλάνε για την σημασία κάθε λεπτού ενός αγώνα και πριν από τρία χρόνια εισάγαμε το νέο σύστημα και δικαιωνόμαστε και αυτό φαίνεται από την απήχηση στον κόσμο. Πρέπει να ακούμε τον κόσμο και αυτό κάναμε. Περισσότεροι από 2 εκ. κόσμος έδωσαν το παρών στα παιχνίδια συνολικά σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και εκατομμύρια είδαν τα παιχνίδια. Σε κάθε μέτρηση ανεβαίνουμε, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Προσεγγίζουμε το μπάσκετ με την καλύτερη δυνατή συνέπεια και σημασία. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι για τον κόσμο και να μείνουμε ταπεινοί και φιλόδοξοι γιατί θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι.

Θέλουμε να μεγεθύνουμε το συγκεκριμένο προϊόν.Ουδέποτε το μπάσκετ ήταν σε καλύτερη θέση από τώρα. Είμαστε σε πολύ ασφαλή δρόμο και βλέποντας το μέλλον θα έχουμε και νέες ομάδες, όπως η Βιλερμπάν και είμαι σίγουρος πως θα φέρουν νέες μεγάλες στιγμές. Έχουμε στο Φάιναλ Φορ τον κάτοχο του τίτλου, δύο ομάδες που ήταν και πέρυσι και μια μεγάλη επιστροφή, αυτή της Εφές. Έχουμε όλα τα συστατικά για να δούμε συναρπαστικά παιχνίδια. Θα έχουμε και πολλές δράσεις για τον κόσμο για να απολαύσει το άθλημα. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους προπονητές και τους διαιτητές για τις στιγμές που μας προσέφεραν. Ελπίζουμε να απολαύσετε το φετινό Φάιναλ Φορ και ευχόμαστε τα καλύτερα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close