ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Φενέρ και ΤΣΣΚΑ για τελικό

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Φενέρ και ΤΣΣΚΑ για τελικό

Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή (17/05) στη Βιτόρια το Final Four της Euroleague και οι δύο ημιτελικοί, Φενέρμπαχτσε – Εφές Αναντολού (19:00) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) πρωταγωνιστούν στις στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, έχουμε ξεχωρίσει μία ακόμη επιλογή και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Παρί – Γκαζελέκ Αζαξιό, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στη Β’ Γαλλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τις αναλυτικές παρουσιάσεις όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων και online casino, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα στην Ελλάδα.

Αξία στη νίκη της Φενέρ

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four της Euroleague, τον τουρκικό “εμφύλιο” ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Εφές Αναντολού. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς ταξίδεψε στη Χώρα των Βάσκων με σημαντικές απουσίες, καθώς οι Ντατόμε και Λόβρεν δεν είναι διαθέσιμοι. Το συγκρότημα του Αταμάν, από την πλευρά του, πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία φέτος, οι επενδύσεις που έγιναν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής και δείχνει αποφασισμένο να βάλει δύσκολα στη Φενέρ. Η τελευταία, ωστόσο, είναι πολύ έμπειρη από ανάλογα παιχνίδια, αν προσέξει το τρίποντο της αντιπάλου της μπορεί να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Λόγω των απουσιών της Φενέρμπαχτσε και της “δίψας” της Εφές, η απόδοση του “‘ασσου” ‘έχει “ανηφορίσει” στο 1.70. Σε τέτοια τιμή, δεν μπορούμε να… προσπεράσουμε το σύνολο του Ζοτς και η προφανής στοιχηματική επιλογή είναι η νίκη της Φενέρ!

Προβάδισμα η ΤΣΣΚΑ

Συνεχίζουμε με τον δεύτερο ημιτελικό, στον οποίο αναμετρώνται ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μοσχοβίτες έδειξαν αξιοθαύμαστη αντίδραση στα πλέι οφ, όταν έχασαν το πλεονέκτημα έδρας από την Μπασκόνια, και κατόρθωσαν να πάρουν την πρόκριση για το Final Four. Ο κυριότερος λόγος για αυτό, ήταν η άνοδος του Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος μετά από μία μέτρια σεζόν, ήταν εξαιρετικός στα πλέι οφ και δείχνει ικανός να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο. Από την άλλη πλευρά, η “βασίλισσα” δεν… θάμπωσε με τις εμφανίσεις της φέτος, συνήθως έπαιζε όσο έπρεπε για να κερδίσει, εκμεταλλευόμενη το πληρέστατο ρόστερ που διαθέτει.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο το “μομέντουμ” δείχνει τους Ρώσους που φαίνεται να θέλουν περισσότερο μία επιτυχία, ξεκινώντας από τον κόουτς Ιτούδη που παίζει για το μέλλον του στον πάγκο και φτάνοντας σε αρκετούς παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι και από την παρουσία τους στο Final Four θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το να θα συνεχίσουν ή όχι στην ομάδα. Φυσικά και η Ρεάλ δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ωστόσο με τις αποδόσεις στα… ίσια, θα επιλέξουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο 1.90.

Δε χάνει η Γκαζελέκ

Ολοκληρώνουμε με Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Παρί – Γκαζελέκ Αζαξιό. Τελευταία αγωνιστική στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να έχουν ισχυρό κίνητρο απόψε. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα βρίσκονται σίγουρα στα πλέι οφ για την άνοδο, ενδεχομένως να τα καταφέρουν και με ισοπαλία, ακόμη και με ήττα, από τη στιγμή που έχουν δύο βαθμούς περισσότερους από τις Λανς και Λοριάν που τους “καταδιώκουν”.

Η Γκαζελέκ, από την πλευρά της, με νίκη θα αποφύγει τα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, ό,τι και αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια που την ενδιαφέρουν. Υπάρχουν, βέβαια, σενάρια που την διατηρούν στη Β’ Γαλλίας και σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, αλλά δεν… θέλει να μπλέξει με αυτά. Στοιχηματικά, η Παρί μπορεί να δίνεται φαβορί, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι η Γκαζελέκ παίζει για τη… ζωή της, αλλά και ότι η ισοπαλία ίσως αποδειχθεί αρκετή για αμφότερες, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους. Το Χ2 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE