ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Να μην δούμε βήματα Σπανούλη και μπουνιά Παπανικολάου στον Σίνγκλετον»

Ο Αναστόπουλος είναι μεταξύ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει το δικό της... σχόλιο.

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Να μην δούμε βήματα Σπανούλη και μπουνιά Παπανικολάου στον Σίνγκλετον»

Ο Αναστόπουλος κληρώθηκε για το πρώτο ντέρμπι αιωνίων, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να σχολιάζουν χαρακτηριστικά:

«Ελπίζουμε πως ο κ. Αναστοπουλος δεν θα είναι επηρεασμένος από την επίθεση των ταυτοποιημένων οπαδών του Ολυμπιακού και δεν θα υπάρξουν αποφάσεις αντίστοιχες με τα βήματα του Σπανούλη και τη μπουνιά του Παπανικολάου στον Σινγκλετον».

Φυσικά διόλου παράλογο δεν είναι το σχόλιο αυτό, μιας και ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει στοχοποιηθεί και έχει πέσει θύμα επίθεσης από οπαδούς του Ολυμπιακού, πριν από πολύ λίγο καιρό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.